Nu har de flyttat ut!

Här är en två veckor gammal bild på småfiorna

Idag har småfiorna flyttat till sina nya familjer. Buhuuu! Här är så tyst och tomt i huset nu! Jag tror att Fia har inte ännu riktigt märkt att småfiorna flyttat, men det kommer väl, antar jag.

Flytten gick smidigt, det har jag fått rapporter om från båda familjerna. Jag är inte särskilt förvånad faktiskt, för båda småfiorna var självständiga, nyfikna och välvuxna små kissor. På dagen 12 veckor idag. Båda familjerna är också vana kattfamiljer som kommer att överösa småfiorna med kärlek. Så egentligen är det väl kanske bara mig det är lite synd om då, som redan saknar de små odjuren.

Som tur är har de inte flyttat längre bort än att jag kan sticka mig in på en visit när längtan blir för stor.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.