I det nya köket

Oj så fantastiskt, underbart skönt det är att ha ordning och reda i köket igen! Sakta städar vi upp i resten av huset dit röran hade spritt sig och en del saker har hittat nya platser eller åkt ut helt och hållet. Fräscht med lite förändring bland sådant som stått på samma ställe i tio år eller så!

Så skönt var det faktiskt med ett uppstädat kök att jag kände att jag ville baka! Det är så länge sen jag sist bakat att frysboxen faktskt inte innehåller minsta lilla bulle eller kaka! Lite genant var det när jag storsint frågade mamma o pappa om de ville ha kaffe här om dagen och inte hittade nånting annat än lite choklad och några gamla torra pepparkakor att bjuda till! Så illa brukar det aldrig va i vårt hem…

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på I det nya köket

  1. Kamomilla skriver:

    Så nu har du råddat i ditt fräscha kök 🙂

  2. Janette L skriver:

    Det e så fräscht att man genast måst städa upp efter sig nu! 🙂

  3. Starkismor skriver:

    Ett inspirerande kök, med andra ord! Grattis till det! *snubblar förjämnan över klädhögen jag hunnit plocka fram och harmas…*

Kommentarer är stängda.