Remontti alkanut

Ennen —- Jälkeen

Ei vaan malta pitää sormia erossa työkaluista. Tykkään vaihtelusta ja alakerran vessa on viimeksi remontoitu vuonna 2011 jolloin tein sinne itse uuden kaapin pesualtaan alle (ja hyllyjä wc-istuimen yläpuolelle). Vaikka se olikin edelleen ihan toimiva niin aloin kaivata vaihtelua.

Niinpä katselin ikean sivuja ja löysin aika kivan kaapin ja edulliseen hintaan. Ostin kaappiin jalat ja ajattelin laittaa sen lattialle seisomaan niin kuin vanhakin kaappi oli, mutta kun kasasin sitä niin huomasin, että siinä on aika hieno seinään kiinnitys systeemi niin kiinnitin sen sitten suoraan seinään. Se ratkaisu on oikeastaan parempi niin sain sen ylös mahdollisimman lähelle allasta ja kaapin alta pääsee nyt helposti pesemään ja putsaamaan lattiakaivonkin (mikä ennen ei onnistunut ilman että otti kaapin pois). Eli nyt saa viedä jalat takaisin Ikeaan ja ostaa jotain muuta kivaa 😉

Tarkoitus on nyt muutenkin päivittää alakerran vessaa/saunaa. Ajatuksena mulla on, että puuväri/ruskea saa väistyä ja tilalle tulee valkoista, harmaata ja ehkä jopa mustaa. Vähän uusia pyyhkeitä (muitakin kuin vihreän värisiä) ja ehkä jotain muutoksia saunan valaistukseen. Katto saa jäädä puunväriseksi. Saunakin vielä alkuperäisessä kunnossa ja se valmistui muistaakseni 2005 (ehkä jo 2004 lopulla). Mutta lisää kuvia tulossa kun homma etenee 🙂

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.