Lilla Ringvägen

Igår, lördag, körde vi lilla ringvägen runt med Archipelago Riders, som vår mc-klubb heter. Det var en underbar dag att vara ute och köra. Solen sken från klarblå himmel och naturen var så där underbart försommargrön som den bara kan vara på bild!


Vi samlades i Pargas kl 11 och drog iväg till St.Karins där vi plockade upp ett par nya tjejer med varsin customcykel. Trevligt med nya människor i gänget!

Totalt var vi 12 personer
och 11 mc:n!
Så körde vi genom Åbo, förbi Nådendal och stannade på Särkän grilli. Det var en trevlig sund med lite lunch och samvaro.

  Vi körde vidare och stannade till vid Rimito kyrkan. Några av oss tog en titt på kyrkan som råkade vara öppen. Det är en vacker medeltida kyrka.

 Resan styrde vidare mot Hanka och på vägen körde vi genom Röölä där det var nån sorts marknad och över en liten färja som vi förstås missade med en minut. Men, vi hade inte bråttom så vi njöt av solskenet i färjstranden.

Väl framme i Hanka väntade Östern på oss och vi körde ombord. En timme senare tog vi i land i gästhamnen i Nagu. Väl i Nagu inhandlade vi lite grillmat och de flesta följde med till oss på grillmiddag. Vi satt på terassen och njöt en god stund efter maten. Det var så härligt varmt, inga mygg, magen mätt och gott sällskap. Helt enkelt perfekt.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.