Tryck på paus!

PAUS
Jag skulle allra helst trycka på paus.
Paus på sommaren.
Paus på hjärnan.
Paus på livet.

Men i alla fall har jag paus från jobbet och det är inte illa det heller. 10 sköna lediga dagar framför mig och efter dem ska jag orka hela sommaren på jobbet. Huh. Men jag ser ju fram emot den låånga pausen från jobbet som kommer i höst och tröstar mig med den, när sommaren känns oändligt och jobbigt lång.

Nu ska jag packa smått och förståndigt för att få allt att rymmas med på resan till Danmark. En utmaning som heter duga för mig som alltid packar med en massa “det-kan-va-bra-att-ha”-grejer. Det ska bli roligt att se vad de andra gillar resan som jag planerat. Jag har det ju lyxigt som fått välja var, när och vad – de andra får bara tacka och ta emot. För mig är det minst halva nöjet att sitta i vintermörkret och spana in rutter, sevärdheter, övernattningar och planera och boka. Nu har vi snart dagen D här och vi åker iväg. Följ oss på www.archipelagoriders.net!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.