Nyårstanke

Gott Nytt År!

Förra året var inledningen till en förändring och jag känner mig stark och full av tillförsikt inför framtiden. Det här året får gå i samma anda och jag tror att jag är på väg mot en bättre version av mig själv. Jag har ett stort projekt på gång i och med mina studier men utöver det utmanar mig själv med ett spännande projekt till. Alla detaljer är inte ännu på sin plats men snart, alldeles snart ska jag berätta mera! Åh, det är så spännande att det inte är klokt. Så spännande att jag måste fixa till en liten skylt åt mig att hänga på väggen!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 svar på Nyårstanke

 1. Anonym skriver:

  Nu har snart gått ! 😀 / tove

 2. Kamomilla skriver:

  Japp! Smarta tankar! Ser fram emot att uppleva

 3. Kamomilla skriver:

  …ditt projekt!
  Sorry var lite snabb där..

 4. Janette L skriver:

  Tålamod är en dygd och den mår bra av att odlas! 😉

 5. Janette L skriver:

  Lucky Luke-fingrar 😉

Kommentarer är stängda.