Kirpputori

Meillä oli 3-vuotta sitten kirpputori ja nyt alkoi olla niin paljon tavaraa nurkissa että oli aika pitää se taas.

Me oltiin ajateltu järjestää kirpputori omassa autotallissa joskus elokuussa kun meillä molemmilla on kesäloma, mutta sitten sitä tavaraa vaan alkoi kertyä (ja täyttää koko talo) niin alettiin miettiä jos se kuitenkin olisi järkevää järjestää vähän aikaisemmin. Aikaisemmin siksi , että sitten se on alta pois ennen loman alkua niin ei tarvitse sitten miettiä sitä enää lomalla ja toisekseen ajateltiin, että heinäkuussa on paljon enemmän ihmisiä liikkeellä kuin elokuussa. Niinpä pidettiin se kirppis nyt sitten 13-14.7.

Oltiin ihan positiivisesti yllättyneitä kuinka paljon ihmisiä kävi, jotka eivät olleet ennestään tuttuja. Eli ihmiset tosiaankin poikkesivat vaan ohi ajaessaa kirppikselle kun kerran kyltin tiehaarassa näkivät (se, että asuu 400m päässä päätiestä ei haittaa tällaisissa tapauksissa). Avajais päivänä noin puoli tuntia ennen avajaisia alkoi olla pihalla jo ruuhkaa sillä parhaimmat löydöt tekee tietenkin ensimmäisenä. Reilun tunnin ruuhkan jälkeen alkoi tilanne rauhoittua ja väkimäärä tasaantua.

Jopa keskellä oleva kaasunaamari meni kaupaksi. Höylät vielä jäljellä

Myytävänä oli kaikkea ihan laidasta laitaan ihan normaali pienestä posliini kiposta ihan 3-hengen sohvaan ja hintaluokka oli 0,2€-500€. Oma nurkka varattuna elektroniikka tuotteille ja myös paljon työkaluja myynnissä (oli agregaattia, moottirisahaa, katkaisusirkkeliä, jne) mitkä ehkä ei ole niitä mitä ajattelee kun kuulee sanan kirppis. Vähän sama mitä meillä oli viimeksikin 3 vuotta sitten kun kirppis oli edellisen kerran. Tästä moni yllättyi positiivisesti sillä moni mies ajatteli ensin ettei täältä mitään löydä :).

Paljon tavaraa saatiin myytyä ja paljon myös niitä kalliimpia niin kiitokset kaikille täällä käyneille. Jäljellä on elektroniikka puolelta vielä mm. 4G modeemi ja yksi tietokone (riittävän tehokas vaikka pelaamiseen) niin yhteyden ottoa vaan tännepäin jos kiinnostaa.

Nettellä oli myös popup kahvila samaan aikaa ja moni kävikin vain kahvilla (jopa molempina päivinä). Tarjolla oli Facebook äänestyksen ansiosta juustokakkua, pullaa, mokkaruutuja erilaisia juotavia jne. Paljon meni kaupaksi ja oltiin kahvilaan varattu 30 tuolia ja pöytiä ja välillä melkein kaikki oli täynnä. Onneksi Nette teki ison määrän niin jäi minullekin vielä jälkeen päin, mums…

Kaikki alkoi niin nopeasti ja ihmiset ilmestyivät jo ennen kuin kaikki oli valmista niin todella vähän kuvia koko tapahtumasta. 2 päivää meni todella hullun myllyssä mutta hauskaa oli. Joitakin tuotteita Nette myi vielä FB:ssä kirppiksen jälkeen ja kun esimerkiksi tv-huoneen sohva myytiin niin sitten piti mennä tilalle ostamaan uusi nojatuoli. Ja kun sain vanhan kännykkäni myytyä niin sitten sain mennä ostamaan uuden ja kiitos kaikkien myyntirahojen ei uudet hankinnat tulleet niin kalliiksi.

Nyt pitäisi vielä siivota se autotalli missä on vielä ne kaikki tavarat jotka eivät menneet kaupaksi…

PS. Nauvossa on nyt tulevana viikonloppuna 3-4.8 kirppis todella monella pihalla niin sinne vaan tekemään löytöjä

 

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård, Mat & Smaker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.