Nu har det flippat totalt

Det har hänt nåt konstigt på min blogg. Nånting har flippat totalt.

Mitt förra inlägg har enligt statistiken 2934 besök! Mitt tidigare rekord var inlägget om gårdsloppisen och det samlade otroliga 423. Så nånting har flippat totalt med förra inlägget. Nån har suttit hela natten och klickat in sig på inlägget eller så har cyberrymden spelat mig ett spratt. Jag anser att 134 kunde vara en möjlig siffra, inte 2934.

stats0916Som du ser på bilden har inte ens rot-adressen lika många besök som inlägget om blombuketten! Det här sätter myror i huvudet på mig men jag inser att jag väl aldrig får svar på hur det kommer sig.

PS. Kom ihåg att besök inte motsvarar fysiska personer utan det är det antal gånger sidan öppnats av någon.

 

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.