Ska vi eller inte?

20160418_174445Jag insåg efter att jag publicerat förra inlägget att rubriken kanske blev lite hängande i luften. Inga nya projekt var de… hänger ihop med gubbens iver att hela tiden ha nya projekt på gång medan jag desperat försöker övertala honom om att vi den här sommaren ska ägna åt oss projekt av storleken “ska vi flytta den här blomman till ett annat blomland eller inte?” Eftersom jag studerar under skolåret och “sommarjobbar” på mitt vanliga jobb blir det ingen semester för min del på sommaren. Det här betyder att jag inte orkar fundera och utföra några projekt alls. Dessvärre verkar det vara omöjligt att få stopp på gubben…

Kanske jag borde hyra ut den här projektentusiasten?

P.S. Bilden ger en vink om vartåt det lutar med skjulet. Fast du kanske redan gissat?

 

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ska vi eller inte?

  1. Malin W skriver:

    Ser inte ut som en brännhög i alla fall 🙂

Kommentarer är stängda.