Remontti, osa 3

Mustaa lasioven ympärillä. Seinien uusi väri

Edistystä on tapahtunut se on aina hyvä. Mutta jos ajatellaan aikataulua missä kuvittelin olevani juuri nyt on kyllä aika kaukana todellisuudesta. Saunan seinät on maalattu mustalla. Väri oli oikein mainio ja jos olisi ollut kunnolla valoa silloin kun maalasin niin ei olisi tarvinnut seuraavana päivänä hiukan paikata 😉 Muuten riitti yksi kerros. Maanantaina kun aloin tekemään lauteita (autotallissa missä oli todella kylmä) niin sain hiottua ehkä 15min kun hiomakone hajosi. Alkoipa päivä hienosti. No ajattelin, että otan vahingon takaisin ja aloin maalaamaan valkoisella paloseinää kiukaan takana. Minulla oli litran verran maalia maalata noin 7neliötä rapattua seinää. No sain maalattua ehkä kolmas osan. Siistiä. No kootaan vaikka sitten Ikean kalusteita kun muutakaan en enää keksinyt.

Lauteiden runkoa maalattuna. Harmaata ja helmiäishohdetta 🙂

Tiistaina hain kaupasta uuden hiomakoneen ja ajattelin säästää ja ostin halvimman epäkeskon mitä kaupasta löytyi 32€. Paha virhe… olisi pitänyt ostaa se kalliimpi. No sain kuitenkin lauteet hiottua mitä halusinkin ja tiistai – keskiviikko meni autotallissa lauteita hioten ja sahaten noin -12 asteen pakkasessa. Nyt on lauteet sisällä ja kaikki osat odottaa maalausta ennen kuin kasaan ne. Lauteisiin otin maalia vähemmän kuin seinään kun nehän on ihan pienet eikö… väärin. Käytin jo kaiken maalin mitä olin niihin varannut ja sain maalattua lauteiden raamit.

Eli huomenna suunta on taas raisioon hakemaan lisää materiaalia jotta on aineksia remontoida vielä viikonloppu ja sunnuntaina ehkä, ISO EHKÄ, on sauna jo niin pitkällä että Nette ainakin jo hahmottaa miltä se tulee näyttämään valmiilta. Itse olen nähnyt sen päässä jo pidemmän aikaa ja siitä tulee tietenkin upea!

Pahoittelut kuvien vähyydestä, mutta en halua paljastaa liikaa Nettelle ennen kuin hän näkee sen livenä. Lupaan paljon kuvia viikonlopun jälkeen. Malttia 🙂

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.