Väliaikaraportti

Kynätelineenä spray maalin kansi. Mittanauhat roikkuu uudelleenkäytetyssä raudassa.

Aikaa on vierähtänyt ja kaikennäköistä on elämässä taas ehtinyt tapahtua. Nämä ovat vaikuttaneet hidastavasti autotallin valmistumiseen, mutta kyllä se koko ajan hiljalleen etenee. Eniten aikaa mennyt pikkuasioiden kanssa näpräämiseen kun on esim. jollekin työkalulle yrittänyt keksiä hienon koukun tai säilytyspaikan. Olen yrittänyt käyttää kaikkea vanhaa materiaalia ja keksiä uusiokäyttöä, ettei tarvitsisi heittää mitään pois tai ostaa uutta.

 

Moottoripyörä talli on nyt uudestaan jo siivottu/tyhjennetty ja pyörät ovat päässeet omaan pilttuuseen talvisäilytykseen.

Moottoripyörätalli

Autotallin siivous on jo niin pitkällä, että saatiin autot sisälle eilen renkaanvaihtoon (tosin yksi kerrallaan). Oli ihan ilo vaihtaa renkaat nyt tasaisella lattialla. Pientä järjestelyä vielä jäljellä ja muutaman laatikon rakentelua niin alkaa homma olla valmis. Tosin joitakin maalaus hommia olen nyt päättänyt suosiolla jättää kylmän sään takia ensi kesään (kuten ikkuna aukot).

Talli on 3,6m korkea niin korkeutta voi hyödyntää säilytys tilana.

 

 

 

Talli on 3,6m korkea ja korkeutta voikin hyödyntää varastotilana. Ylös on nostettu mm. autojen renkaat.

Hyllyjen sisältö vielä vähän elää mutta alan olla aika tyytyväinen. Kaapin sisällä poranteriä ja muuta niihin liittyvää.

Kun levytin seinät niin tein 3 koloa seiniin mihin tuli hyllyjä. Hyllyt on alkaneet täyttyä tavaroista hyvää vauhtia ja laitoin autojen vieressä oleviin koloihin enemmän työkaluja mitä ensin olin ajatellut sillä ei meillä ollut paljon autoihin liittyvää tavaraa joita niihin olisi voinut laittaa. Viereisessä kuvassa lähimpänä työpöytää oleva “kolo” johon olen laittanut suurimman osan sähkötyökaluista. Olen nyt jo huomannut, että niitä tulee paljon enemmän käytettyä kun ne on helpommin saatavilla eikä missään säilytyslaatikossa.

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.