Sjung om studentens lyckliga dar

IMG_1229 Nu har vi firat vår student!
Först var det dimission i skolans festsal och sen blev det gemensam fest hemma hos vår students kusin. Vi skålade med skumpa, åt oss mätta på ugnsbakta potatisar med mumsiga röror och pressade till slut ner kakan och mozartkulorna.

Det var en mycket trevlig fest där släkt och vänner slöt upp. Studenterna var båda riktigt röra över de fina gåvorna och mängderna av rosor. Ett stort tack till alla som var med och förgyllde dagen och för alla fina presenter!

IMG_1303

 

Jag var glad att jag inte behövde städa och kusinens mamma var lika glad över att hon inte behövde baka. Perfekt samarbete med andra ord! Gladast var kanske vår students mamma för att vi tillsammans gjorde en så fin fest för ungdomarna.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.