Uusi grillikatos

No niin. Nyt on kyseessä vähän pidempi projekti sillä tämän aloitin jo aika tarkkaan vuosi sitten. Vanha grillikatos tehtiin aikoinaan sillä aikaa kun odotettiin rakennus lupaa talolle. Ja kun lupa saatiin ja päästiin keittiöremonttiin asti niin katoksessa oli toimiva sijais keittiö (molemmat kerrat).

Katselin vuosi sitten grillikatosta joka oli jo noin 20 vuotta vanha ja kaipasi niin paljon maalausta ja korjaamista, että olisi melkein helpompi tehdä uusi. Ja niin minä sitten tein 🙂 . Ensin aloitettiin uudella terassilla talon viereen, jotta saatiin väliaikainen paikka grillille sen aikaa kun uusi katos pystytetään. Ja koska tykkään haastaa itseäni niin mietin millaisen katoksen tekisin ja päätin, että uuteen grillikatokseen ei tule yhtään listaa peittämään virheitä niinpä kaikki sahaukset ym. piti olla aika tarkkoja ja se vaati normaalia enemmän suunnittelua jo ihan alkuvaiheessa.

Ympäröivän maaston muodon määritteli alla ollut kallio ja se saneli myös mihin uusi katos pystytettiin. Maisemoinnissa menee aina pitkän aikaa ennen kuin ruoho on tuuheaa ja kaikki muukin lähtee kunnolla kasvamaan. Terassin ja ulkorappuset maalasin muutama päivä sitten. Mutta pidemmittä puheitta katso itse miltä lopputulos alkaa näyttämään 🙂

 

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Uusi grillikatos

  1. Malin W skriver:

    Fint!!

Kommentarer är stängda.