Det var det loppiset

20160827_124335Det var första gången jag ordnat ett loppis här hemma. Jag är glad att jag gjorde det för det gick helt över förväntan! 20160827_124240Visserligen tog det sin rundliga tid att städa garaget och att gå igenom alla grejer och prissätta dem men jag behövde inte rouda grejerna någon annanstans och inte behövde jag betala nån bordshyra heller. Dessutom ryms det ju så sjuttons lite på ett loppisbord. Jag fyllde ju hela garaget med grejer!

Och vilka grejer! De mest udda ting man kan tänka sig trängdes på bord och golv. Den fem meter långa arbetsbänken fylldes helt av Partylite tillbehör. Ett bord fylldes helt av böcker. Ett låångt bord fylldes av husgeråd. Ett bord fyllde Pasi med teknik och musik. Därtill fanns det en hel del under rubriken diverse underligt. Det allra underligaste var kanske att det dök upp så många som var intresserade av att köpa av allt detta! En del var främmande människor som bara sett skylten vid vägen och vek in för att ta en titt. 20160827_135456Om de inte hittade nåt speciellt att köpa frestade jag med kaffe och tilltugg. De allra flesta lät sig väl smaka och många berömde dessutom mina bakverk. Somliga passade på att pricka in sitt eftermiddagskaffe med ett besök på loppiset.

20160827_125055Det var verkligen roligt att så många dök upp och att så mycket av våra “loppor” gick åt. En del blev förstås kvar så nu måste jag bestämma mig för om det ska sparas eller slängas. Beslutsångest! Nån slängde ur sig ett “Vi ses i nästa år igen!” så kanske jag bara borde packa ner allt och ha loppis i nästa år igen?

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.