Se EI ollut listalla

Tämän alueen siivous alkaa olla valmis. “ENNEN” kuva edellisessä postauksessa.

Nyt on lomaa kulunut viikko ja kaiken näköistä on tullut jo tehtyä. Kaikki aidat on pesty ja on valmiita maalattavaksi, rikkaruohoja on poimittu, puutarhavaja ja moottoripyörä talli on siivottu. Pihaa on siivottu ja kaiken näköistä muuta pientä. Ja sitten piti alkaa siivota autotallia… Tallin siivoaminen on listalla ja siellä oli todella paljon siivottavaa… mutta kun lattia on vähän rikki ja se pitäisi paikata ja sitten olisi hyvä varmaan vähän hioa se tasaiseksi ja sen jälkeen sen voisi vaikka maalata… Arvaat jo varmaan mitä aloin tekemään 🙂

Betoni rikki missä ajetaan. Lattiaa ei ole koskaan ennen maalattu.

Ensin pienellä piikkaus koneella kaikki mureneva betoni pois (hajonnut siellä missä autojen renkaat menee). Niiden kolojen tasoitus. Tasoitus massaa myös seinien viereen ettei talven sulamis vedet valu sinne vaan pysyy keskemmällä josta ne on helpompi kuivattaa.

Suurin homma tässä remontissa on koko autotallin tyhjentäminen sillä hionta pölyttää jonkun verran ja lattian pitää olla puhdas kun päällystetään/maalataan.

Kaikki kolot paikattu ja reunaa “korotettu”

Lattia tietenkin pitää olla tyhjä mutta on se kaikki pöly paljon helpompi poistaa jos pöydät ja hyllytkin on tyhjät. Ja jonnekin ne tavarat piti viedä niin saan siivota sen moottoripyörätallin vielä uudestaan 🙂

Maalit ja hiomakone on jo tilattu niin lisää kuvia kun homma etenee…

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.