Vinterfoton

Efter en synnerligen långsam julhelg då jag legat flunssig och febrig kände jag mig idag frisk nog för att ta med mig kameran och åka iväg till Kyrkbacken för att föreviga det härliga vintervädret fick till jul. Här är en del av bildskörden.

Gästhamnens kontor ser lite tillfruset ut.

Ta upp båten? Äh, isen smälter ju nog igen.

Jag kan vänta på dig här

Hös Börje får man ingen fisk just nu

Endast en litet ljus ser man i fönstret

Ett ensamt par gräsänder

Lite vårkänsla?

Södra hamnen är mera tillfrusen

Vilken bild gillar du mera? Jag kan inte bestämma mig i alla fall…

Orginalet…

…eller som beskuren?

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.