Taas yksi projekti valmis

Nette on poissa muutaman päivän niin ajattelin että saisin taas paljon tehtyä kun saa rauhassa tehdä koska haluaa (olen vähän iltavirkku ja klo 23 ei ole mikään epätavallinen aika mulle tehdä hommia). Mutta tänään sataa ja olisin just tänään tarvinnut sirkkeliä. No aina voi blogata 🙂

Nurmikkoa nostettu kukkamaan vieressä yhden tukin verran (n.30cm) että pääsee sujuvasti ajamaan uudelta tieltä nurmikolle.

Nette kirjoitti to-do listoista mitä tykätään tehdä ja seurata niin vaikka siellä on paljon sellaista mitä olisi kauan sitten pitänyt tehdä niin aina välillä jotain valmistuukin. Tässä yksi joka itse asiassa valmistui jo alkukesästä niin saatu jo maisemointikin hyvään vauhtiin kuivasta kesästä huolimatta.Viereisessä kuvassa oleva kukkamaa on muuten sama mistä Nettellä oli kuva edellisessä postauksessa, mikä oli ollut listalla 2012 asti.

Viimeinenkin tiepätkä valmis

Edellinen postaus tästä projektista näytti mitä vielä kesken (käy katsomassa “ennen” kuvat). Niin tässä homma nyt suht valmiina. Aina on jotain pientä viilaamista kun voisi vielä tehdä…

ps. kaikki kivet muuten on ihan omalta pihalta löytyneitä…

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Taas yksi projekti valmis

  1. Oi, tällaisia päivityksiä on kiva lukea – varmaan tuntuu hyvältä kun tienpätkä on valmistunut, ja to do-lista lyhenee.

    • Pasi skriver:

      Jep. Ja erityisesti mieltä lämmittää kun katsoo ikkunasta ulos joka aamu sillä juuri tuo osa pihaa näkyy makuuhuoneen ikkunasta. Siinä yksi syy miksi halusin tehdä tuolle alueelle jotain. Ja on se tie ollut käteväkin kun liikkuu ruohonleikkurilla 🙂

Kommentarer är stängda.