Valmistuu pikku hiljaa

Kun maalaa ulkona on syytä tarkkailla mitä säätä on luvattu. Kun luvataan vettä viikon verran eteenpäin on syytä saada maalaukset valmiiksi ja niin myös tein. Otin päivän vapaaksi töistä ja sain valmiiksi kaikki ulko maalaukset mitä olin tälle kesälle ajatellut. Kaikki aidat on nyt maalattu, tolppiin on lisätty hatut ja lopputulokseen aika tyytyväinen. Tosin kun otin tuon kuvan niin ajattelin, että kyllä tuo penkki aidan vieressäkin alkaa kaivata ehostamista, mutta täytyy jotain jättää ensi kesällekin. Maalaaminen vei yllättävän paljon aikaa sillä yhden tolpan välin maalamiseen meni yhdeltä mieheltä noin tunti. Onneksi Linus tuli auttamaan niin isot kiitokset hänelle 🙂

Autotallikin etenee hyvää vauhtia ja seinät saa uuden ilmeen kun pattinkien päälle tulee levyt ja maalia. Valkoisiin koloihin tulee vielä hyllyt (syvyys 15cm) ja pattingit levyjen yläpuolella maalataan vielä samalla värillä kuin elementitkin niin ne vähän “häviää” taustaan. Ikkuna aukkoakin täytyy vielä somistaa ja maalata valkoiseksi.

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Valmistuu pikku hiljaa

  1. Simon skriver:

    Snyggt blir det! Bra idé med infällda hyllor i garaget. Min tes är att man inte in ha för mycket hyllor i ett garage/förråd. Själv spanade jag på tori.fi efter begagnade köksbänkar och -skåp till vårt garage, hittade ganska hyfsat.

    • Pasi skriver:

      Itse asiassa mietin ihan samaa ja olin jo katsonut ilmoituksenkin torista missä tarjottiin halvalla vanhoja keittiö kaappeja. Kaappeihin oli mulla 2 syytä. Toinen oli pölyn hallinta (mutta totesin, että kaapit ei ole tarpeeksi pöly tiiviitä) ja toinen ulkonäkö (ajattelin, että näyttäisi siistimmältä kun ei kaikki ole näkyvillä). Mutta totesin, että työkalut ym. pitää olla näkyvillä tai muuten niitä ei käytä ja ruuvit ym. pitää olla näkyvillä ja helposti saatavilla tai muuten ostaa vaan uusia jos ei niitä löydä. Joten päädyin hyllyihin ja kannellisiin säilytys rasioihin. Mulla on 5m pitkä työpöytä ja sen yläpuolella hyllynkannatin järjestelmä niin saan aika paljon sinne hyllymetrejä 🙂

Kommentarer är stängda.