Uusi TV-huone valmis… ainakin melkein

Tietokone huoneesta päin katsottuna

Tämä ei ollut niin pitkä projekti… onneksi. Lattia on nyt maalattu 3 kertaa ja väriksi tuli valkoinen (katso edellinen postaus niin näet “ennen” kuvia). Se ei ollut niin radikaali muutos kuin olin luullut. Vanha lattia oli vaalean sininen. Valkoinen sopii kuitenkin paremmin tähän huoneeseen ja muuhun värimaailmaan. Viimeksi kun maalasin niin käytin rullaa ja nyt totesin, että lauta lattia niin on pakko maalata pensselillä jotta menee maalia rakoihinkin. Ja lopputulokseen olen aika tyytyväinen.

Eteisestä päin katsottuna. Kissalle filtti sohvalla

Kävin ostamassa Ikeasta uuden sohvan ja televisio sai uuden telineen, niin nyt se on kiinnitetty seinään (taas vähän helpompi siivota kun ei ole lattialla). Siinä on myös se kiva puoli, että nyt telkkaria pystyy kääntelemään miten haluaa, jotta saa parhaan kuvakulman riippuen missä istuu.

Ja kun nyt kerran huonetta laitoin niin samalla pesin ikkunat ja verhot. Muuten sai huone olla aika tyhjä kaikenlaisesta ylimääräisestä. Pidän myös siitä, että kaikki kaapelit kulkee nätisti seinillä eikä lattialla ole mitään johtoja häiritsemässä siivousta. Näyttää ehkä vähän tyhjältä mutta kiva kun on tilaa. Saattaa tulla vielä vähän koriste esineitäkin, mutta täytyy vähän miettiä ja totutella uuteen ulkonäköön 🙂

jota pystyy kääntämään

TV:llä uusi seinäteline

Uusi sohva, mutta kissa on aina suunnilleen tuossa maannut niin ei se muutu vaikka sohva välillä vaihtuukin :). Laitoin viltin kissan alle niin pysyy uusi sohva vähän siistimpänä. Jotain pientä viimeistelyä vielä mutta kyllä se aika valmis jo on.

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.