Vesi-ilmalämpöpumppu 3

Ulkoyksikkö paikoillaan

Ekana päivänä saatiin ulkoyksikkö paikoilleen ja johtojen ja putkien vetäminen alkoi. Jonkun verran piti mennä seinien läpi, mutta meillä on kellarissa harkko seinät niin se on onneksi aika pehmeä materiaali. Asennus oli aika helppoa sillä pesuhuoneen puolella on katossa paneelia niin siihen oli helppo kiinnittää johtoja ja putkia.

 

 

Itse olin toisena päivänä töissä niin sain nähdä lopputuloksen kun tulin kotiin.

Toisen päivän päätteeksi miehet yrittivät jo käynnistää laitetta vaikka uusi paisunta säiliö ei ollutkaan vielä paikoillaan. Jonkun verran ihmetystä ja kytkentöjen tutkimista kunnes vika paikallistettiin. Ohjaus yksikössä liian vanha ohjelma versio ja se ei tunnistanut ulkoyksikköä 🙂

Kyllä nyt muutama työkalu pitää aina mukana olla 🙂

Jäspin Nordig pumppu mikä ostettiin on tullut käsitykseni mukaan markkinoille vasta joulukuussa 2016 eli suhteellisen uusi laite. Onneksi päivittäminen on helppoa ja vaatii vain usb-muistitikun laittamisen kiinni. Mutta sekin täytyy hakea turusta eli menee keskiviikkoon ennen kuin saadaan kone käynnistettyä mikä on ehkä ihan hyvä sillä silloin tulee myös se paisunta säiliö.

 

 

 

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.