Vinnaren är: – Voittaja on:

Den här gången var det rekordmånga som ville delta i utlottningen. Många är de som vi inte känner från tidigare men som nu följer med bloggen och det är extra roligt! Vi hoppas ni hänger med i fortsättningen också!

För att göra utlottningen extrasmidig och extraopartisk tog vi hjälp av en vän som inte ens visste vad hon gjorde när hon valde vinnaren.

Vinnare av utlottningen blev

on arvonnan voittaja!

Arvonta suoritettiin täysin puoleettomasti sillä pyysimme ystävän apua eikä hän edes tiennyt mitä oli tekemässä kun hän valitsi voittajan.

Harvinaisen hauskaa oli myöskin sen että tällä kertaa oli niin monta mukana arvonnassa. Monta oli meille ennestään tuntemattomia jotka nykyään seuraavat meidän blogiamme. Tervetuloa mukaan jatkossakin!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.