Vinterbilder i mängd

Så kom då den där vinterdagen när de allra flesta sökte sig ut för att njuta av snön, av kylan och av solskenet. Många många härliga bilder trängdes i facebook-flödet. En sån glädje över vackert väder har man nog inte sett på länge. MEn å andra sidan har man inte sett så fin väder heller på länge.

Jag gick ut på en långpromenad med kameran med mig.

Hemgärdan ser idyllisk ut men där är nog ingen hemma just nu om man tyder spåren i snön. I närheten finns Sommargården fast den ligger också i vinterdvala just nu.

Risis viken är täckt med is, men kanske inte sådan att man vågar sig ut på den ännu.

På kvällen blev det ett återbesök vid kyrkan. Den här gången med stativ och mycket tålamod. Så jag fotade från de flesta vinklarna för det var alldeles magiskt vackert.

Somliga kvistar borde beskäras men de blir vackert upplysta av strålkastarna.

Jag tröttnar ju aldrig på att fota kyrkan och jag tycker att jag aldrig får till den perfekta bilden.

Det var ett plock i gårdagens fotoskörd. Nu blir det paus i fotograferandet så vi får se fram emot andra ämnen bland inläggen.
Tack och hej!

PS. Märkte du att vi bytt headerbild? Alltså den där bilden på huset allra högst upp på sidan.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.