Det magiska ljuset

Här om dagen när jag gick till bussen måste jag bara stanna och ta en bild. Klockan var ca 15.15 och solen lyste varmt genom de kala lövträdens grenar i Domkyrkoskvären. Det var smällkallt men ändå kändes som om livet höll på att vinna.

vintersol

Idag när jag steg av bussen 17.10 var det ljust. Det höll på att börja skymma men klockan var efter fem på eftermiddagen. För en månad sen var det mörkt som mitt i natten den tiden. Hoppet växer. Dagarna blir längre. Snart är det vår igen! Hurra!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.