Från en annan vinkel

IMG_8688Igår kväll när jag smög omkring med kameran upptäckte jag ett hörn av tomten jag knappast visat tidigare. Jag var egentligen ute för att fota kornåkern som jag tycker är så fantastiskt vacker i kvällsljuset men så blev det “några” bilder till… Här kommer ett par godbitar.

IMG_8699 Under en stor gran ligger en brunn vars vatten endast duger till att vattna blommorna med. Den är inte särskilt djup och är det en torr sommar så är även brunnen torr. Egentligen en ganska onödig brunn men så här är den i alla fall vacker.

IMG_8701 Bredvid brunnen finns en stor sten i gräsmattan. Jag älskar den för den bryter av allt det släta. Den påminner mig om tiden före allt var så tipp-topp-trimmat.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild, Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.