På andra sidan linsen

Jag brukar presentera vad jag åstadkommit som fotograf men nu får jag presentera vad fotografen Camilla Hynynen åstadkommit med mig som modell. Det är ett sant nöje att bli fotad av henne och jag blir varje gång lika förvånad över vad hon kan plocka fram ur mig!

1-099
En avgörande faktor är naturligtvis att bilderna tas med omsorg och god tid. Jag har spacklat och kittat med en massa smink och valt kläder jag tycker om. Det är så totalt annorlunda än när någon knäpper en bild i förbifarten nån gång. Camilla instruerar och vet vad som gör sig på bild. Då kan ju resultatet inte bli annat än smickrande, eller hur?
Det här är nåt jag rekommenderar för vem som helst att unna sig. Jag fick fotograferingen i gåva och det är verkligen ett hett presenttips vill jag lova! (Julen kommer, vink, vink!) Sen kan man dessutom göra papperskopior av bilderna, rama in och ge bort i present till sina nära och kära! (Julen kommer, vink, vink!)

1-136
Jo, jag vet att det här blev rena rama marknadsföringsinlägget men vet du, det bjuder jag på! Här kan du läsa mera om Creatella, Camillas fotoföretag. Hon har fantastiska bilder på sin webbsida. Så kan man också följa henne via bloggen Living with my camera. Ibland kan man till och med få se nån bekant på bild!

Nämnas bör att inlägget inte är sponsorerat.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt, Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.