Vaimon mielestä valmis

Muistutukseksi yksi kuva kun työ oli kesken

Vanha metsän siivous projekti saatu päätökseen! Loppu tulokseen aika tyytyväinen. Nyt on kaikki “ylimääräiset” puut ja pensaat leikattu pois. Roskat on poltettu ja paksummista tehty polttopuuta.

Aikaa meni todella paljon enemmän kuin mitä luulin ja roskaakin tuli paljon enemmän kuin luulin. Ja kun yhden paikan saa kuntoon niin viereinen näyttää huonolta. Tämä on niin tuttua 🙂 . Eli kun sain tuon saaren valmiiksi niin pakkohan se oli siivota tontin tie liittymän toiseltakin puolelta sitten samalla ja projekti vaan venyi. Mutta nyt se on vaimon mielestä valmis ja minä jatkan taas kun säät sallii ja ehdin 🙂 .

Valmis 🙂

Nyt kun näkee tuon metsän läpi “pihalle” niin siellä on aika montakin paikkaa kun tarvitsee vähän “siivousta” mutta täytyy jotain jäädä seuraavallekin kesälle. Tosin kuulin jo, että saan kaivinkoneen tontille torstaina niin jos saisi pari keskeneräistä projektia taas vähän eteenpäin 😉 …

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.