En sång som julkort

Jag älskar att sjunga och den här hösten har jag återupptagit sånglektionerna. Härligt är det och jag har gått framåt och lärt mig behärska min kropp bättre när jag sjunger. Ännu finns det mycket att jobba på men varje steg framåt på vägen ger en kick. Ofta har jag efter en lektion känt att “jag kan ingenting” men nu de senaste gångerna har det vänt och jag känner att jag har kommit vidare från det jag tidigare kunnat.

I måndags hade vi sångelever en liten konsert för inbjudna gäster för att fira avslutad termin. Jag bandade konserten för att lyssna till hur jag själv låter när jag sjunger. Jag har vanligtvis en helt annan uppfattning om min egen prestation på basen av sångupplevelsen än den jag sen får när jag lyssnar på den inbandade versionen. Det är otroligt nyttig att lyssna “utifrån” på sig själv.

En av sångerna vill jag dela med dig. Den får bli mitt julkort till dig!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på En sång som julkort

  1. Starkismor skriver:

    Tack för kortet! All orsak att vara nöjd och visst har du gjort framsteg. Fick lyssna i lugn och ro med hörlurar (dvs utan bakgrundnåjs) och glömde för en stund bort att det var dig jag lyssnade på. Harmar att jag är bokad 14.2 men gen rep MÅST du ha… 😉

Kommentarer är stängda.