Övning före

Jag har gått och lovat att jag ska fotografera lådbilsrallyt som Nagu Ungdomsförening r.f. ordnar nu på lördag. Plötsligt insåg jag att det rör sin om RÖRLIGA objekt som ska fotas! Hujedamig! Jag kan ju inte fota rörliga måltavlor! Jag har inte koll på inställningarna så att jag kan garantera att det blir några bilder alls. Bäst att öva lite…

img_2357 Den här bilen insåg jag efteråt att var det stora dagplåstret på gubbkvällen på Malmen. Nog är det en läcker bil men inte skulle den ha dragit mig till Malmen. Turligt nog hörde jag inte till målgruppen.

img_2367 Här en helt vanlig bil som jag tycker att fastnade helt okej på bild. Bilen är någorlunda skarp och hjulen snurrar. Lite häftigt att jag lyckats fånga det.

img_2430En mopedist. Visst är det fart på den också. Ekrarna i hjulen försvinner i hastigheten.

img_2432Den här bilden är ännu häftigare. Jag blir lite, lite sjösjuk av att titta på den för omgivningen är så suddig men jag gillar den ändå.

img_2437På den här bilden tycker jag att Bubblan nästan ser ut som en leksaksbil! Bilen är inte helt skarp men tillräckligt för att jag ska tycka att den är okej.

Det här var då att öva lite. Jag ställde in kameran på TV -läget, valde 1/50 och serieavfyrning. På en liten stund knäppte jag 126 bilder och de här fem (!) bilderna är det enda vettiga som kom ut av det. Så, jag tror jag borde öva lite till innan morgondagen.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Övning före

  1. googlat på panorering antar jag? För det är så det heter 🙂 Du är på god väg det är as- svårt!

Kommentarer är stängda.