Semesterprojektet

Jag berättade tidigare om projektet med att flytta trädgårdsskjulet och förvandla det till ett sop-hus. Egentligen var det ett “mellan-projekt” för gubbens plan för sin semester var en ny terass. Den har han planerat ända sen i höstas! Semestern kom och projektet inleddes. Så här såg gården ut i början av sommaren. Huset och en terass med grilltak bredvid som vi faktiskt byggde medan vi väntade på att få ta itu med huset sommaren 1999.

Uusi terassi 070

I husknuten började en ny terass ta form.

20160613_172909Så kom det bräder på grunden.

Uusi terassi 160Vips så var det färdigt. Det fiffiga med den här terassen är att man kan gå strumpfota inifrån ut på den för den hänger ihop med trappan framför dörren. Lyxigt värre!

Uusi terassi 174En ny terass kräver nya möbler så vi köpte ett fint bord med stolar till och ett stort parasoll som verkligen behövs när solen gassar på i hörnet.

20160710_134106Nu sitter vi bara här och njuter!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.