Fia går ut

Den här bloggen har visst blivit en viss liten kattfrökens egen kanal…

Det är ett tag sen det kom några nyheter om Fia Snöflinga men nu kommer det en lite längre filmsnutt istället. Hon har vuxit lite och blivit modigare även om hon fortfarande springer först och kollar sen. Minsta lilla konstiga ljud eller rörelse får hennes instinkt att fly att kicka in.

Ännu är hon en innekatt men hon har vågat utforska källarvåningen och hon sitter i fönstren och tittar ut. Hon har börjat intressera sig för världen utanför huset. Vi har tänkt att vi inte kan låta henne gå ut innan vi kan låta dörren stå på vid gavel hela dagen så att hon själv får välja hur hon springer in och ut. Visserligen har vi en kattlucka och hon har lärt sig använda luckan till sandlådan men eftersom hon ännu är så lättskrämd behöver hon tryggheten i att dörren står öppen. Sen när hon är modig nog att vara ute kan vi introducera kattluckan och låta henne bli självständig.

Nu får hon bekanta sig med yttervärlden i sällskap av Manda och mig, små stunder i taget.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Fia går ut

  1. Malin W skriver:

    Kiva video.

Kommentarer är stängda.