En helt vanlig kväll

Vykort? 😉

Det är sommar och varmt och alla vallfärdar till Nagu. Ja, det känns lite så i juli, att “alla” kommer hit. Vanligtvis brukar jag dra mig undan, krypa in under en sten och invänta att juli tar slut och Nagu återgår till sitt vanliga lugna jag men nu tänkte jag utmana mig själv och turista lite. Jag tog kameran med mig och gick på promenad från hamn till hamn, vi har ju faktiskt två nuförtiden! Jag började i gästhamnen och jo, jag förstår varför folk dras hit. Det börjar påminna en aning om en grekisk hamn med båtar, restauranger och små butiker.

Jag gick vidare till Södra hamnen och eftersom det var onsdag så var det bakluckeloppis på gång. Det var varmt och vackert och många försäljare i farten. En del köpare var det också och det verkade riktigt gemytligt och trevligt. Utbudet var lika brokigt som försäljarna och jag har hört att det fyndades.

 Själv köpte jag ett gammalt fotografi bara för att jag tyckte att det var så vackert.Vad jag egentligen ska med det till vet jag inte ännu. Men kanske det hittar sin plats vad det lider.

Jag gav mig tid att strosa och prata med vänner och bekanta och kände mig riktigt avslappnad. Lite semesterkänsla fast det var en vanlig vardagskväll. Jag har allt för ofta bråttom, bråttom, bråttom och ger mig inte tid att ta det lugnt. Kanske den här sommaren är sommaren jag lär mig att man inte måste vara så effektiv hela tiden? Jag har svårt att tro det men är redo att överbevisas…

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.