Brev från Fia

Hej alla!

Jag tänkte bara skriva några rader och berätta att allt är prima i mitt nya hem.

fiafiaDet finns hur mycket mat som helst så jag behöver inte längre slänga i mig allt jättesnabbt. Nu leker jag med fiskbitarna för de är lite trista i smaken. Det är godare med Whiskas. Den där fina maten husse köpte hem som är menad åt småungar får jag ont i magen av, så den får Manda äta för hon gillar den.

Jag gillar att leka med en liten boll och leksaksmössen brukar jag döda så fort jag kommer åt. Faktiskt så hämtade Manda hem en liten sork åt mig en dag men den kastade matte ut innan jag hann äta upp den. Hon verka lite sur och mumlade nånting om att såna äter man ute.

Jag känner mig helt hemma nu och Manda e ganska kul. Jag brukar jaga henne och försöka bita henne i svansen men då fräser hon åt mig. Ibland kommer hon ihåg att det är roligt att leka och då jagar hon mig. Vi kommer nog ganska bra överens, tycker jag.

Det som är mest skrämmande är alla konstiga ljud. En del dagar känner jag mig ganska osäker  och då gömmer jag mig på nåt säkert ställe tills det känns bättre. Fast en del dagar känns allt så bra och då busar jag med matte o chillar i soffan med henne när hon pluggar.

fiafia2
Det var det för den här gången. Nu ska jag döda några möss till och jaga bollen en stund igen. Vi hörs!

Fia Snöflinga

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.