Uppdatering

Min telefon har krånglat en tid. Jag har försökt med att ta ur batteriet (många gånger) och försökt med att återställa den till fabriksinställningar men inget har hjälpt. Den låser sig och stänger av sig. Där emellan går den så varm (telefonen inte batteriet!) att jag varit rädd för att den skulle explodera. Så här om dagen klagade jag för gubben att telefonskrället krånglade för sjuttioelfte gången så han konstaterade bara att det var dags för mig att köpa en ny.
Jag har varit nöjd med min Samsung och eftersom jag nu lärt mig hur den fungerar ville jag inte byta märke utan höll mig till Samsung alltjämt. Jag har ingen tablett/pad/surfplatta så jag har surffat på telefonen och den har känts lite liten för att surffa med. Så, nu när jag skulle investera i en ny mojäng slog jag till och köpte en Samsung Galaxy Mega! Och den är MEGA, för att vara telefon.

Min gamla, min nya, gubbens tablett

Jag måste erkänna att den känns lite stor för att va telefon men att surffa på är den absolut toppen! Så om jag bestämmer mig för att den är otyplig att prata i så kan jag alltid använda handsfree! Hur som helst är jag glad över att ha en telefon som fungerar och ännu gladare över att ha en alldeles splitterny!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.