Det tar sig.

Nu har jag söapelblomkt tema, installerat en app, filat på inställningar och funderat på när jag ska presentera allt detta nya, fina… Ju snabbare desto bättre? Kanske.
Det skulle ju inte vara helt fel att ha nåt “vettigt” att blogga om också…

Det är nog faktiskt lite ledsamt att överge den gamla bloggen efter tre år. Den har ju följt mig i vått och torrt i tre år redan! Det är trevligt med allt innehåll och alla gamla händelser men nog har en ny och fräsch start sina fördelar den också.

Snabbt går det att komma in i det nya, så nu kör vi!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.