Förändringar i luften

Det är inte enbart så att det ligger vår i luften utan för mig även en del förändringar som är på kommande. På jobbet har mina förmän suttit och veckat sina pannor och funderat och pusslat för att få sommarens semestrar och vikarier att gå jämt ut. Det resulterade i att jag har gått med på att jobba på en annan arbetspunkt under 5 veckor den här sommaren. För, mina förmän konstaterade att det var enklast att hitta vikarier till jobbet i Pargas och omplacera mig. Under hela juli kommer jag att jobba i Nagu! Jag får kortare arbetsväg och varierande arbetsuppgifter och arbetsplatsen är ju bekant eftersom jag tidigare jobbat där under åtta år. Men otroligt nog så är det FEM år sedan jag slutade där så en hel del har ju nog förändrats. Det ska bli spännande att komma tillbaka för en tid.

Bilden är tagen i maj 2007, men nog är det sig likt än.

Uj, vad spännande det är men nu känner jag mig mogen att berätta om mina stora planer!

Sen när hösten närmar sig kommer nästa förändring och den är lite större. Jag har anhållit om alterneringsledighet och söker nu in till Åbo Akademi för att börja studera på heltid. Tidigare har jag studerat vid öppna universitetet vid sidan om jobbet men det gick så långsamt så jag bestämde mig för att satsa ordentligt. Mitt ämne är teologi och jag hoppas innerligt att jag blir antagen! I morgon ska jag iväg och avlägga urvalsprov och sen tar det ungefär två månader innan jag vet om jag blivit antagen. Urk, vad länge att vänta! Men om jag nu av någon outgrundlig anledning inte skulle bli antagen så tänkte jag att jag alltid kan fortsätta vid öppna universitetet. Så, studera ska jag när hösten kommer, oberoende av hur. Mera om mitt studieliv kan man läsa här.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.