Bort med sköldpaddorna!

När vi för dryga 10 år sen tapetserade köket frågade pappa, när han såg tapeterna på väggarna, varför har ni sköldpaddor på väggarna? Så var mina fina tapeter förstörda…
För nu när jag sagt det, visst ser du också sköldpaddorna!? 

Nog tyckte jag att mina fina rosentapeter var fina ändå men nu har jag tröttnat. Modet har ändrat och jag har ändrat smak. Jag vill ha annan färgsättning och nya tapeter. Jag ville måla halvpanelen och byta tapeter men gubben tyckte vi skulle måla tak och golv med på samma gång. Nåja, nåjo, nog är det väl slugt att göra allt på en gång när man väl börjar men bara för att få det sagt, gubbens vilja gör denna lilla renovering tre gånger dyrare! Så kom inte och säg att kvinnor är dyra i drift! 

Det här är utgångsläget. Lackat tak, halvpanel och golv. Rosentapeter (med sköldpaddsmönster), vita skåp och gammaldags köksredskap som dekorationer.

Men det där att göra en liten ytbehandling, pust att tömma allt! Alla lister måste tas bort, tapeterna tas bort och uff för att tråkigt grundarbete. Men, det är nog bara så att vi båda är projektmänniskor som är som bäst när vi har nåt projekt på gång.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Bort med sköldpaddorna!

 1. zyz skriver:

  Väntar med spänning på resultatet……

 2. Åkerhyddan skriver:

  Härligt Janette! Nu händer det! Å vad glad jag blir. Ser fram emot att återinviga köket med bubbel, snittar och en glad värdinna! 😉

  Btw, sköldpaddan till höger kan man också se som ett rosa lamm. 🙂

 3. Anonym skriver:

  Lycka till å sätt upp mer foton!

  –Linus

Kommentarer är stängda.