Syster Yster framför kameran

Idag tog jag syrran med till stranden och fotade henne. Hon var nog med på notrena och poserade glatt medan jag knäppte av bilder på löpande band, nämligen 240 bilder på 50 minuter! Det blev åter en gång en hel massa dåliga, oskarpa, felexponerade bilder men också några helt okej bilder. Här kommer ett urval.

 Den här svartvita bilden var underexponerad men efter lite redigering blev den ganska bra som svartvit.

Jämför första och sista bildens ljus. Det är 50 minuter mellan bilderna och solen sjönk betydligt under den tiden.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Syster Yster framför kameran

  1. Zyz skriver:

    Tack sys för en intressant session framför kameran

Kommentarer är stängda.