Felanmälan!

Vad är oddsen? Pasi är på kurs i Helsingfors och jag vaknar till ett kallt hus. Det är nåt problem med den fina värmefläkten! Det har blåst grymt de senaste dagarna så jag tror det är det som ställt till det.

Så klart kan inte Pasi hjälpa mig på distans så jag fick ringa firman som sålde systemet åt oss. Killen jag pratade med frågade om Pasi var hemma! Haha, nej det är det som är det främsta problemet. Han lovde be vår egen försäljare återkomma så få se nu vad som händer…

Stay tuned!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.