Fia nyheter

Det är länge sen Fia fått utrymme i bloggen.Det beror väl mest på att Fia är som katter är mest. Hon ränner omkring och håller koll på sitt revir. Hon äter, sover och gosar med människor och Manda. Fast Manda inte alls är så intresserad alla gånger vill hon inte heller vara utan Fia. Rätt ofta går hon och söker och undrar när Fia tänker komma in igen. För Manda är en bekväm dam som avskyr när det är vått. Så hon hålls inne för det mesta. Fia bryr sig inte om ifall det är lite vått utan vill mest vara ute och leka, ströva och upptäcka världen. Och jaga. Hon har faktiskt hämtat hem lite mat några gånger så nu vet jag att hon är en duktig jägare.

Sen när hon kommer in och är lite blöt och kall är det skönt att chilla med Manda på en varm handduk. Har hon riktigt tur är Manda välvilligt inställd och kan ställa upp som tvätterska. Då tvättar de varandra på huvudet. Det är säkert skönt eftersom det är det ställe där katter inte kan slicka sig själva.

Jag beklagar den usla kvaliteten på filmsnutten.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Fia nyheter

  1. Ulla skriver:

    Det här måste jag ju bara läsa, kattfrälst som jag är… Så söta de är båda två… <3

Kommentarer är stängda.