Mellan varven

För att det inte ska bli allt för insnöat på luftvärmepump och pannrum måste jag skriva några rader. Som vanligt blir det Fia-nyheter.

Fia har lärt sig använda kattluckan och springer in och ut som hon själv tycker. Jag försöker ropa in henne till natten så att jag kan sova lugnt men ibland är hon inte alls intresserad utan kommer in sen när hon är färdig med sitt uteliv för dagen.

Fia har blivit aningen socialare och mycket modigare när hon får gå ute som hon vill. Manda har fullt schå att hålla reda på henne och att hämta hem ätbart. Jag har tappat räkningen på alla ödlor som varit in en vända. Två åkersorkar (döda, tack och lov) har vi fått slänga ut. Fia älskar färsk mat och leker gärna med allt Manda hämtar. Så, nog blev det katt av den lilla skrämda stackaren vi hämtade hem också.

Så till slut en liten stund feel-good:

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.