Semestermode

Det finns två klädesplagg som en del män brukar gilla på semester men som får mig att må lite illa.
Det ena är Hawaiiskjortan. Urk!

Bilden lånad från www.toocool.se

Det andra är rutiga shorts… Örk!

Bilden lånad från http://www.freeride.se/

Sen finns det förstås undantag, en kille som kan bära upp sina kläder med stil kan se hur bra ut som helst i dessa två plagg. Men sen finns det en hel massa män som jag helst inte vill se i dessa plagg. De allra flesta tycker jag att ser supertöntiga ut i hawaiiskjorta eller rutiga shorts och det har inget med personens utseende att göra. Jag har bara en aversion mot dessa två klädesplagg… Det är min åsikt och som tur är kan jag välja att inte klä mig i hawaiiskjorta o rutiga shorts!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.