Stora röda gubbar

Där ligger dom nu. Våra fina stenhårda jordgubbar.


Jag hoppas att det ska fungera. Att trastarna ska tro att det har kommit jordgubbar i landet men inse att de är oätliga och följaktligen låta bli att försöka äta jordgubbar under resten av sommaren.

Idag rensade jag i jordgubbslandet och lade till flera “stengubbar”. Medan jag höll på och pynjade i landet hörde jag hur trastarna ropade till varandra i träden bredvid. Det lät precis som “Titta, hon plockar jordgubbar! Mums, nu är säsongen här. MATDAGS!” Så jag hoppas att de flög dit och provsmakade när jag gått därifrån.

Den första riktiga jordgubben håller på att rodna nu så snart får jag se om tricket fungerat.

…..fortsättning följer vad det lider.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.