Komplikationer i bastuprojektet

Det har utlovats renovering av bastun, det kunde vi läsa om här. Gubben har stora planer och tidtabellen är som vanligt stram. Jag var borta på praktik några dagar den här veckan och kommer att vara borta hela nästa vecka. Så jag fick höra att renoveringen skulle ske medan jag är utflugen. Det här kanske mest för att jag spottade och fräste och sade att jag inte har varken tid eller intresse av något projekt den här våren, jag har fullt upp med mina studier!

Nå, som du säkert vet går det inte alltid som man planerat. När jag åkte iväg i söndags var det en ganska trött man jag lämnade hemma. Han blev sjuk med hosta, feber och värk. De rapporter jag fått medan jag varit borta har handlat om temp och mediciner istället för om hur projektet framskrider. Det har varit många suckar över att vara ledig utan att orka göra någonting alls. När gubben till slut besökte läkaren var diagnosen influensa så inte undra på att han känt sig trött och sjuk!

Nu hoppas jag att han ska kunna hålla sig i skinnet och inte ta i allt för mycket när han kryar på sig. Det tar ju tid att återhämta sig efter en influensa! Undrar om jag kan övertala honom till att det är okej om bastun är klar till midsommar istället för nästa vecka?

 

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur, Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.