Klick! och där satt den.

Jag tycker egentligen massor om att fotografera och ta bilder men det har bara blivit så att jag inte har gjort det på länge. Alltså, tagit kameran med mig, gått ut och bara fritt fotat. Det är otroligt avkopplande och spännande att fotografera. Macrobilder är jätteskoj för då kan man få en myra att se stor ut som ett hus. Att sen hitta skärpan på rätt ställe i sin bild är nog så utmanande. Att fota vyer är kanske det jag är bäst på.

Igår hade jag träff med min väninna som dels jobbar med att fotografera och dels är passionerad hobbyfotograf. Det där har jag märkt att brukar kunna gå hand i hand. Gillar man att fota så gör man det också på fritiden fast man jobbar med det… Nåja, till saken. När vi skulle träffas kommenderade min väninna att “ta med kamerna sen!”. Så plötsligt fick hon mig att hitta lusten att börja fota mera igen.

När jag körde hemåt var det genom sagolandskap jag körde. När jag kom till kyrkan mitt i byn kunde jag inte låta bli att stanna och fota. Jag råkade ju ha systemkameran med mig och det var så sagolikt vackert med all rimfrost i träden. Dessvärre inser jag nu att jag borde haft stativ med mig för att få skarpa bilder. Kanske jag måste dra ut ikväll igen?

Just nu när jag skriver detta och ser ut genom fönstret så ser jag att det är ett fantastiskt väder med ljuvligt solsken. Jag tror jag måste ut och fota NU.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.