Vanha projekti jatkuu…

Ennen kuin aloitin 2017 (löydätkö minut kuvasta?)

Kun aloin laittaamaan tätä postausta niin aloin itsekin miettimään, että koska tämä oikein aloitettiin. Sain mennä blogi postauksissa aika kauas, mutta lopulta löytyi vanha postaus noin vuosi takaperin.

Kesällä ei tapahtunut oikein mitään puutarhassa ja syy tähän on jokaiselle varmaan aika selvä. Kesä oli aivan liian lämmin.

 

Tilanne vuoden 2017 lopussa.

Toinen syy tämän projektin viivästymiseen on ollut kunnon työkalun puute. Niinpä tartuin tähän ongelmaan nyt vihdoinkin viime viikolla ja hain sen kauan miettimäni moottorisahan. Kyllä nyt on ilo taas touhuta vaikka siinä väkisinkin tulee hiki.

Muutama ilta nyt ollut katkomassa puita ja pensaita ja kyllä se pikkuhiljaa edistyy. Koska aloituksesta on mennyt vuosi niin sain aloittaa trimmaamalla ruohoa ojasta ja katkomalla samoja kasvustoja mitkä katkoin jo viime vuonna (niin paljon kasvanut vuodessa).

Tilanne nyt. Nyt näkee jo keskeltäkin läpi :). Vain ne oranssilla teipillä merkatut puut olisi tarkoitus jäädä.

Kaikki on vaan todella tiheä kasvuista ja yritän välttää osumasta moottorisahalla kiviin tai multaan niin katkon vielä ehkä vähän turhankin ylhäältä, mutta sen voi siivota sitten jälkeenpäin. En halua myöskään parturoida kaikkea pois sillä sinne mielellään saa jäädä se matala vihreä peruskasvusto mitä metsissä yleensä on.

Katsotaan mikä on tilanne tämän vuoden lopussa…

 

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.