En dopprinsessas bilder

Nu är den lilla prinsessan döpt och här kommer de bilder jag själv gillar bäst.
På nåt sätt tycker jag att prinsessan blickar ut i evigheten på den här bilden.

Här ser prinsessan ut genom fönstret och funderar på livet stora allvar…

När man är så här liten kan ett rosa band vara oerhört spännande och värt att  studeras noga.

Jo jag vet att man ska se in i kameran när man blir fotad, men det var inte så lätt att förklara för den lilla prinsessan att det var hon som skulle se in i kameran. Så dessa tre bilder blev annorlunda men jag gillar dem ändå. Det viktigaste är ju känslan i bilden tycker jag. Sen knäppte jag nog nån bild med blicken rätt in i kameran också men de kom inte med bland favoriterna den här gången.

Så knäppte jag några bilder med den stolta storasystern också.  Den här bilden måste jag avslöja att tog mig en god stund att behandla. För i övre kanten fanns en hög med färggranna leksaker som inte tilltalade mig alls. Alltså retuscherade jag bort dem, tack gode Gud för digitala bilder och möjlighet till retuschering! Jag lägger den oretuscherade bilden här under så får du se skillnaden!

De här bilderna ger en bild av närhet, ömhet och stort lugn. Haha, så bilder kan missleda en. I verkligheten var både mamman och jag rätt svettiga efter att ha fångat dessa bilder!

Titta så fint storayster håller prinsessan i handen!

Den här sista bilden med sin värme och närhet tycker jag jättemycket om. Originalbilden blev för mörk men åter en gång retuscherade jag och lade på filter o grejer så att bilden tilltalade mig.

Det var utmanande men jätteroligt! Jag förstår bra att min guru älskar sitt jobb som fotograf!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.