General repetitionen avklarad – i lördag gäller det!

Igår kväll gick general repetitionen för konserten av stapeln. Några inbjudna vänner kom och lyssnade och jag är verkligt glad för det. Jag blev jättenervös helt plötsligt och föll tillbaka i gamla mönster vad gäller att sjunga. Halvvägs var jag så torr i halsen att Sahara hade känts uppfriskande. Nu gäller det att psyka mig till att hållas lugn och att komma ihåg allt jag lärt mig på sånglektionerna. Att vila passligt och definitivt inte få nån flunssa! Jag borde väl ta till mig och tro på alla lyckönskningar och försäkringar om att “det går nog bra” som jag fått av vänner och bekanta. Det finns en otrolig välvilja i luften!

Lärdomar, lärdomar och det är ju så här det ska gå på ett genrep! Om allt går perfekt slappnar man av och tycker att allt är under kontroll och då är det premiären som floppar.

Sen hade jag den stora lyckan att ha fotografen Camilla Hynynen på plats och hon kan ju verkligen det här med att fotografera och plocka fram stämningen i stunden. Finfina bilder, inte sant! Jag är så glad att få dessa bilder som minnen från det här projektet! Gå och kolla in Createllas websida!

PS. När jag ser på den första bilden känns det helt overkligt. Det ser ju ut som en liten ensemble! Som riktiga artister! Och titta, där i mitten står jag! Det känns overkligt, helt overkligt.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på General repetitionen avklarad – i lördag gäller det!

  1. Kamomilla skriver:

    Nöjet var definitivt på min sida! Tack för att vi fick en chans att lyssna!

Kommentarer är stängda.