Fångat på vägen till postlådan

Jag hade glömt hur avslappnande det kan vara att gå ut i naturen och försöka fånga något med kameran. Idag rullade dimman in när solen kom fram på eftermiddagen. Genom fönstret såg jag att landskapet blev magiskt. Jag tog med mig kameran och katten och gick till postlådan. På vägen knäppte jag några bilder jag blev riktigt nöjd med. Varsågod, här kommer de!

Medan jag fotade märkte jag att det verkligen var länge sedan jag fotat med manuella inställningar på systemkameran. För det mesta fotar jag med telefonen och då har jag AI till hjälp för inställningarna vilket gjort mig lat. Jag fick söka en stund och prova vilken knapp det var som ställer om bländaren. Jag fick pröva och ändra slutartiden för att få rätt ljus i bilderna. (Och jag hade glömt vokabuläret och är inte ens säker på att jag skrivit rätt nu.) Ah, vad nyttigt att åter träna på att få bilderna just så som jag ville ha dem!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Fångat på vägen till postlådan

  1. Malin W skriver:

    Mycket fina!!

Kommentarer är stängda.