I verkliga livet händer det saker fast bloggen sover

Plötsligt kom jag ihåg att jag har en blogg som väntar på mig! Förhoppningsvis några läsare också som väntat på att få höra några livstecken. Fast, det är mera ovisst då ingen ropat efter oss i kommentarfälten…

Det är ett bra tag sen här har hänt nåt, men det betyder inte att livet på Westerbacka stått stilla. Det bästa som finns för att riktigt se vad som händer under åren är att fotografera hem och trädgård regelbundet och gärna ur samma vinkel. Ibland känns det som att inget har hänt och ibland känns det som att allt har förändrats. I båda fallen är det lika roligt att göra jämförelser.

För att bevisa att vi inte legat helt på latsidan under sommaren utan faktiskt fått ett och annat gjort (mest gubben faktiskt) så lägger jag ut några före och efter bilder. (Klicka på bilden så blir den lite större)

before01

Förebilderna är från 2012 och efterbilderna är den här sommarens läge. Det är en radikal skillnad på bakgården varifrån alla de här bilderna är! after01

 

 

 

before02after02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

before04Området vid växthuset, det vi kallar örtträdgården, är nog det som ändrat mest. Från att ha varit ett odefinierat uppgrävt område är det nu en fin ruta med odlingslådor där det mesta växer så det knakar. after04

 

 

 

 

 

beore03after03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så är vi också väldigt nöjda med vädret den här sommaren. Vi anlade gräsmatta på det som förr var potatisåker. Den har tagit sig så otroligt fint att man knappt tror sina ögon, när man vet att för bara tre månader sen var det en enda lervälling. Men mera bilder på det projektet kommer i ett annat blogginlägg.

 

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild, Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på I verkliga livet händer det saker fast bloggen sover

  1. Sara skriver:

    Ni är så duktiga. Vilken förändring

Kommentarer är stängda.