Vinnaren är…

Nu kommer den spännande stunden när vinnaren till den här ljuvliga lilla lyktan med sex te-ljus till ska avslöjas! Härligt att så många ville vara med i tävlingen. Nu ska vi bara skaka om i burken med lappar…

ljusglobDet var en fantastisk variation på vart ni vill åka! Malta, Maldiverna, Hawaii, Alaska, Svalbard, Kanada, Machu Pichu, Tuvalu, Jurmo, Kroatien, Sheychellerna, Namibia, Terschelling, Bora bora, Bahamas, Island, Puka puka, jorden-runt-resa, Toscana, Skottland, Norge, Island, Thailand, och knappast är det här ens alla ställen vi skulle besöka om vi hade tiden och pengarna att åka iväg!

Själv skulle jag också ta en jorden-runt-resa om jag hade möjlighet men ett ställe som fascinerar och lockar är Utö! Jag har aldrig varit där men på nåt sätt skulle jag vilja spendera några höstdagar med storm där. Jag vill inte åka dit och hem i storm, men att få stå på landbacken och känna hur liten man är när vädret lever rövare är skönt. Jag älskar att se havet när det ryter och vräker sig in mot land!

När det gäller resande är jag ganska rastlös och vill se så mycket som möjligt när jag väl är på nåt nytt ställe. Ändå känner jag att jag skulle behöva lugna ner mig och kunna njuta av att bara vara på ett ställe. Det är svårt och jag övar på det.

…burken skakas ordentligt och vinnaren dras av den omutliga herr Fortuna. Han fångar en liten lapp och på den står det…

BARBRO MONTHÉN

Grattis Barbro! Du är vinnaren av en härlig liten lykta med tillhörande ljus att lysa upp kvällarna med! Eftersom jag alltid tycker att det är tråkigt att inte vinna så bad jag herr Fortuna dra två lappar till. Dessa två tröstpristagare får två små te-ljus vardera så att inte höstmörkret blir så kompakt. Tröstprisen går till Ingrid och Hellevi!

Tack allihopa som kommenterade och deltog i utlottningen! Det är alltid jätteroligt att få kommentarer och höra vad just du gillar! Att få höra om era favoritresmål var speciellt kul. Jag skulle kunna hänga med på en resa till varje ställe som föreslogs! Nu är det bara att lägga in lottolappen och hoppas på en utökad reskassa…

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vinnaren är…

  1. Ingrid skriver:

    Jeee ??

Kommentarer är stängda.